Φόρτωση ...

Τρόποι αποστολής

Στον Τρόπο Αποστολής επιλέγετε τον τρόπο με τον οποίο θα σας αποσταλεί η παραγγελία που έχετε πραγματοποιήσει. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αποστολή μέσω Ταχυδρομείου και αποστολή με τη μεταφορική εταιρεία (Courier) που συνεργαζόμαστε. Μέσα στην παρένθεση εμφανίζεται το κόστος αποστολής της παραγγελίας σας.

Αποστολή Παραγγελίας

Αποστολές εντός Ελλάδος

Η παραγγελία σας αποστέλλεται μέσω της μεταφορικής εταιρίας με την οποία συνεργαζόμαστε.

Για παραγγελίες αξίας έως 25,00€ σε όλα τα είδη το κόστος αποστολής της παραγγελίας επιβαρύνει εσάς και ανέρχεται σε :

  • 2,50€ για παραδόσεις εντός του νομού Αττικής συνολικού βάρους έως 2 κιλών , και 1,00€  χρέωση για κάθε επιπλέον κιλό.
  • 8,15€ για παραδόσεις δυσπρόσιτους προορισμούς, πολύ απομακρυσμένες περιοχές, μακριά από τα καταστήματα της ACS, συνολικού βάρους έως 2 κιλών , και 2,80€  χρέωση για κάθε επιπλέον κιλό.

Για παραγγελίες με παραλαβή της παραγγελίας στον χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής), σε όλα τα είδη το κόστος αποστολής της παραγγελίας επιβαρύνεται επιπρόσθετα με 2,50€.

Για παραγγελίες αξίας άνω των 25,00€  σε όλα τα είδη το κόστος αποστολής της παραγγελίας είναι δωρεάν.

Χρόνος παράδοσης παραγγελίας

Οι αγορές που πραγματοποιούνται μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας, σας αποστέλλονται μέσω της μεταφορικής εταιρίας με την οποία συνεργαζόμαστε, στον τόπο τον οποίο που μας έχετε υποδείξει.

Χρονικό διάστημα παράδοσης

  • Εντός Αττικής 24 ώρες
  • Εκτός Αττικής από 24 εως 48 ώρες
  • Απομακρυσμένες περιοχές 3-4 ημέρες

Οι παραδόσεις από την μεταφορική εταιρία γίνονται καθημερινά εκτός της Σαββάτου και Κυριακής.

Ανωτέρα Βία

Αν σε οποιαδήποτε περίπτωση για λόγους ανωτέρας βίας (όπως κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες) δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση παράδοσης της παραγγελίας σας εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος, για το οποίο έχουμε δεσμευτεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε και να μας πείτε αν τελικά επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Big Offers